Brze pohovane viršle

Dobrinka PetkovaDobrinka Petkova
Početnik
1k1002k94
Brze pohovane viršle
Fotografije: Dobrinka Petkova
1 / 2
05/04/2017
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
10 min.
Kuvanje
20 min.
Ukupno
30 min.
Porcije
4
"Nezvani gosti nisu razlog da se brinete, već da pokažete svoja kulinarska umeća"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Viršle oljuštite i isecite na pola. Umutite jaje sa prstohvatom soli i biberom.

Dodajte mleko i brašno, pa dobro promešajte. U činiju sipajte brašno i uvaljajte viršle.

Nakon toga u smesu za pohovanje i pržite dok ne porumene. Poslužite uz prilog po izboru i uz odgovarajući sos (od belog luka ili sos za roštilj).

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: