Način pripreme
Prvo pripremite šnicle od krompira. Krompir skuvajte i izgnječite. Luk sitno isecite i dodajte u krompir, zajedno sa solju. Umutite jaje.
U posebnu posudu sipajte prezle. Od smese od krompira pažljivo napravite male šnicle, prethodno ih dobro ocedite. Svaku šniclu prvo potopite u prezle, posle u jaje i završite prezlama.
Svaku šniclu poređajte u namazan pleh i pecite na visokoj temperaturi dok ne dobije zlatnu boju.
Za to vreme kobasice pržite u ugrejanom tiganju. Nakon toga dolate na red i jaja, pržite h u istj masti cele, i jedno po jedno, nemojte ih mešati.
Pasulj stavite u šerpu i ostavite da provri. Čim provri, skinite sa vatre. Nakon toga šnicle od krompira izvadite iz rerne i napravite porciju - 3 šnicle od krompira, 4 kobasice, 3 jajeta i pasulj.