Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa mesom»Svinjetina»Svinjetina sa kupusom i alevom paprikom

Svinjetina sa kupusom i alevom paprikom

Vanya GeorgievaVanya Georgieva
Guru
1k2584k
Svinjetina sa kupusom i alevom paprikom
Fotografije: Vanya Georgieva
1 / 2
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
35 min.
Kuvanje
60 min.
Ukupno
95 min.
Porcije
6
"Samo jedan prstohvat aleve paprike, a velika razlika"

Potrebni sastojci

  • svinjetna - 700 g
  • kiseli kupus - 1 glavica srednje veličine
  • pirinač - 1/2 šolje
  • aleva paprika - 1 kašika
  • slatka aleva paprika - 1 kašika
  • biber
  • ulje
* merne jedinice

Način pripreme

Iseckajte kisleli kupus kako želite - krupno ili sitno.

Svinjetinu isecite na kockice i stavite u šerpu da se proprži.

Stavite kupus da se kuva, pa kad malo omekša, dodajte i pirinač.

U tepsiju isipajte kupus sa pirinčem i ako ima vode, ocedite i odvojite od vruće masnoće od mesa, dodajte papriku i dobro promešajte i rasporedite meso.

Stavite sve zajedno u rernu da se zapeče.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: