Svinjsko meso u paradajz sosu

Jelena AndonovJelena AndonovPočetnik
19/05/2017
"Pokazaćemo vam kako da pripremite najmekše svinjsko meso, ukoliko nas posle toga pozovete u goste da ga probamo "
Priprema15 min.
Kuvanje25 min.
Ukupno40 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano10 936
  • Pregledi tokom meseca355
  • Pregledi tokom sedmice129
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

U teflonskom tiganju ili posudi sipati ulje i dodati sitno naseckan luk i beli luk.

Mešati, pa dodati paradajz pire ili ajvar, peršun, vegetu i 2.5 šolje vode.

Ostaviti jelo da provri, a u međuvemrenu upržiti meso.

Dodati ga u ostale sastojke i ostaviti jelo da se kuva na tihoj vatri.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar