Svinjsko meso u paradajz sosu

vladimir Petrovskivladimir Petrovski
Početnik
1745
Svinjsko meso u paradajz sosu
Fotografije: Monika Ivanova
1 / 2
19/05/2017
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
15 min.
Kuvanje
25 min.
Ukupno
40 min.
Porcije
2
"Pokazaćemo vam kako da pripremite najmekše svinjsko meso, ukoliko nas posle toga pozovete u goste da ga probamo"

Potrebni sastojci

  • svinjsko meso - 500 g dimljenog
  • luk - 1 glavica
  • beli luk - 1 čen
  • paradajz pire - 2 kašike ili ajvara
  • ulje - 2 kašike za prženje
  • vegeta - 1 kašika
  • peršun - 1/2 vezice
  • ljuta paprika - 1 kom.
* merne jedinice

Način pripreme

U teflonskom tiganju ili posudi sipati ulje i dodati sitno naseckan luk i beli luk.

Mešati, pa dodati paradajz pire ili ajvar, peršun, vegetu i 2.5 šolje vode.

Ostaviti jelo da provri, a u međuvemrenu upržiti meso.

Dodati ga u ostale sastojke i ostaviti jelo da se kuva na tihoj vatri.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni:

Komentari

Anita
Anita
Savršen recept
06.04.2023 16:16