Sterilizovano svinjsko meso

07/08/2019
"Kada želite da da vam svinjsko meso bude na dohvat ruke i uvek spremno da se uključi u pripremu savršenog jela, ovo je recept "
Priprema45 min.
Kuvanje150 min.
Ukupno195 min.
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano158
  • Pregledi tokom meseca158
  • Pregledi tokom sedmice16
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • svinjsko meso - 3 kg
  • so
  • ulje
  • biber - u zrnu
* merne jedinice

Način pripreme

Kupila sam tri kilograma svinjskog mesa.

Isekla sam na velike komade, posolila i propržila u mnogo ulja u velikoj šerpi. Odvojila sam nekoliko komada da ih skuvam.

Preostalo meso sam poređala zbijeno u tegle, stavila sam i zrna bibera.

Prelila sam ih preostalom masnoćom iz prženja, zatvorila i sterilizovala svinjeitnu u teglama dva i po sata u dubokoj šerpi.

Bolje je ako u tegle sterilizovanog svinjskog mesa dodate i bujon iz kuvanih kostiju, ali ja to ovog puta nisam uradio i žao mi je.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar