Pečurke punjene topljenim sirom i kačkavaljem

30/06/2017
"Dok se pivo ohladi, pečurke će se ispeći i dobiti zlatnu boju - to se zove planiranje "
Priprema15 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno35 min.
Porcije5
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano2 055
  • Pregledi tokom meseca17
  • Pregledi tokom sedmice5
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Od očišćenih pečurka se odvoji koren.

Ređaju se u pleh, namazan masalcem. Pečurke ae pune masalcem, topljenim sirom i začinima.

Sipa se voda da prekrije dno. Stavlja se u rerni na 200 stepeni, dok pečurke ne potamne.

Posipaju se rendanim kačkavaljem i peku se dok ne dobije zlatnu boju.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar