Posne Punjene Tikvice

Otkrij 24 recepta iz naših kolekcija za: Posne Punjene Tikvice
Punjene posne tikvicePunjene posne tikviceOperite tikvice, isecite ih na 2-3 (treba da dobijete panjiće) i izvadite unutrašnjost, ali sačuvajte dno....
Posne punjene tikvice sa pirinčemPosne punjene tikvice sa pirinčemKašikom prelivamo svaku punjenu tikvicu sa malo sosa i vraćamo u rernu na još 10 minuta da se zapeče....
Punjene tikvicePunjene tikviceTikvice poređajte u namazan pleh. Uz pomoć kašike stavite smesu. Preostali paradajz isecite na polumesec i poređajte preko punjenih tikvica....
Tikvice punjene pirinčemTikvice punjene pirinčemDodajemo na kraju unutrašnjojst tikivca. Punimo izdubljene tikvice ovom smesom. Stavljamo ih u posudu za pečenje....
Jermenske punjene tikviceJermenske punjene tikviceSa tako napravljenim sosom od paradajza prelijte punjene tikvice....
Tikvice punjene krompiromTikvice punjene krompiromTikvica se opere i raseče na polovine po dužini. Dve polovine se izdube kašikom i ono što je izdubljeno se iseče na sitno....
Tikvice punjene pirinčemTikvice punjene pirinčemOčistite tikvice i izgrebite im koru nazubljenim delom noža. Prepolovite ih i izdubite, nakon toga blago posolite iznutra....
Tikvice punjene amarantomTikvice punjene amarantomPoređajte punjene tikvice u posudu za pečenje, dolijte malo vode i pecite u prethodno zagrejanoj rerni na 200 stepeni 15-20 minuta....
Tikvice punjene kuskusomTikvice punjene kuskusomNakon toga dodajemo ivađenu unutrašnjost tikvica da se zaprži. Posle stavljamo malo kukuruza i paradajz i promešamo....
Prolećne punjene tikviceProlećne punjene tikvicePosle dodajemo mleveno meso, a kasnije nadev od tikvica. Od tikvica se odvaja voda koja treba da ispari....
Punjene tikvice FantazijaPunjene tikvice FantazijaTikvice rasecite po dužini. Izdubite kašikom i posolite ih....
Pikantne punjene tikvicePikantne punjene tikviceTikvice operite, odstranite dršku i prepolovite ih. Pažljivo izdubite tikvice i ostavite oko 0, 5 cm debelu ivicu....

Rejting

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni: