Način pripreme
Poređajte u pleh kriške starog kolača (kuglofa), nasečene na 1 cm debljine i prelijte ih sa 5 kašika toplog svežeg mleka, svuda po malo.
Za krem od vanile u hladno mleko dodajte skrob, šećer i vanilin šećer, promešajte i stavite na slabu vatru da provri uz neprestano mešanje. Kuvajte dok se krem ne zgusne.
Prelijte vrućim kremom koru od biskvita, rasporedite ravnomerno krem kašikom.
Skuvajte čokoladni krem na isti način, ali dodajte kakao i čokoladu u komadićima. Kuvajte dok se čokolada ne istopi i dok se krem ne zgusne uz neprestano mešanje.
Posebno napravite čokoladni sos, tako što sve namirnice za njega promešate i kuvate dok se ne zgusne. Ostavite ga da se prohladi i sipajte preko kolača, a odozgo pospite mrvicama koje su ostale od sečenja biskvita.
Ostavite da se kolač ohladi u frižideru, nasecite ga na komade i uživajte u prvoklasnom kolaču sa dve vrste krema, koji je ukrašen čokoladnim sosom.