Biskviti sa trešnjama i čokoladom

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj69803
12/07/2017
"Jedinstvena kombinacija slanog i slatkog u koju ćete se zaljubiti "
Priprema10 min.
Kuvanje22 min.
Ukupno32 min.
Porcije20
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano281
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Umutimo meku mast sa šećerom, posle dodajemo jaje.

Dodajemo brašno, so, prašak za pecivo, trešnje iseckane na sitno i čokoladu iseckanu na male parčiće.

Zamesimo meko testo, uzimamo lopticu veličine većeg oraha i blago spljeskamo.

Poređamo u posudu za pečenje sa papirom za pečenje, i pritiskamo prstima biskvite da se spljeskaju još više.

Pečemo u zagrejanoj rerni na 170 stepeni s ventilatorom, ili na 190 bez, oko 17-22 minuta - dok krajevi ne budu zlatasti.

Gotove biskvite ostavljamo u posudi da se ohlade 5 minuta i onda vadimo.

Jedinstvena kombinacija slanog i slatkog!

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar