Način pripreme
Keks sameljite na mrvice i u njih dodajte kakao i rastopljeni kravlji maslac. Mešajte dok ne dobijete homogenu smesu. Namažite dno kalupa sa ivicama koje se skidaju.
Nakon toga rasporedite testo po dnu pleha. Pritisnite kašikom i ravnomerno rasporedite. Nakon toga stavite u frižider na nekoliko sati.
Krem - U posudi pomešajte sitan sir, krem sir, tečnu pavlaku i rastopljenu crnu čokoladu.
Trešnje očistite od koštica. Odvojite 8 trešanja ili više, zavisi na koliko komada ćete podeliti kolač. Preotale trešnje poređajte po dnu pleha preko kore od keksa.
Nakon toga rasporedite krem i poravnajte. Stavite ponovo u frižider.
Za glazuru - Tečnu pavlaku ugrejte i u nju stavite crnu čokoladu. Mešajte dok se potpuno ne rastopi čokolada i dok ne dobijete homogenu smesu. Ostavite da se ohladi nekoliko minuta i nakon toga prelijte čizkejk.
Poređajte preostale trešnje i stavite ponovo u frižider na jednu noć.