Način pripreme
Naseckajte šargarepu, šunku i mladi luk na sitno. U posudi umutite jaja sa unevrzalnim začinom i svežim mlekom.
Procedite smesu sa jajima, kako bi bila idealno glatka. U smesu dodajte šargarepu, šunku i mladi luk. Promešajte dobro.
Stavite teflonski tiganj na vatru. Nauljite ga i kutlačom sipajte smesu u njega. Uključute vatru na slabu.
Kada omlet bude gotov sa jedne strane, počnite lagano da ga motate u rolat. Namotajte ga do pola, premažite drugu polovinu tiganja sa malo ulja i prebacite umotani omlet na prazni deo.
U manji, prazni deo tiganja dodajte još od smese i sačekajte da se isprži.
Nakon toga ponovo namotajte i prebacite. Ovaj postupak ponavljajte dok ne potrošite smesu. Kada je rolat gotov izvadite ga i stavite na dasku.
Nasecite rolat na kolutove, stavite ih u tanjir i ukrasite peršunom i salatom po izboru.