Pohovani kačkavalj sa šunkom

Toni AleksovToni AleksovDžedaj18202
22/08/2017
"Malo drugačiji pohovan kačkavalj - ovoga puta sa nadevom od šunke i sa jajima"
Priprema5 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno20 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano18 127
  • Pregledi tokom meseca457
  • Pregledi tokom sedmice76
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Kako bi kačkavalj ostao čvrst tokom prženja, stavite ga oko 30 minuta u komoru frižidera.

Nasecite kačkavalj i šunku na jednake komade, po vašoj želji.

Između dva parčeta kačkavalja stavite jedno parče šunke, cilj je da dobijete nešto kao sendvič sa nadevom.

Sendviče od kačkavalja prvo potopite u jaja, nakon toga u brašno, ponovo u jaja i na kraju u prezle. Ispržite sendviče u jako zagrejanoj masnoći sa obe strane.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 1
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar