Brusketi sa kačkavaljem, jajima i krem sirom

Toni AleksovToni AleksovPočetnik
27/08/2017
"Da, da! U pravu ste, ako mislite da će biti fantastični uz čašu belog vina "
Priprema10 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno30 min.
Porcije14
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 593
  • Pregledi tokom meseca36
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Baget nasecite na kriške, lagano po dijagonali, a krajevi hleba se sklanjaju. Nakon toga, premažite kriške omekšalim maslacem.

Jaje umutite sa krem sirom. Kačkavalj narendajte na krupno i dodajte ga u umućeno jaje i krem sir.

Sve dobro promešajte i tako dobivenu smesu rasporedite po kriškama hleba. Rernu prethodno ugrejte na 190 stepeni.

Bruskete poređajte u pleh i pecite ih dok lagano ne potamne odozgo. Kod serviranja, možete ih ukrasiti mladim lukom, peršunom ili šarenom solju ili bugarskim lukom.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar