Kiš sa hlebom

27/09/2017
"Ukusno jelo na francuski način - aromatičan kiš sa hlebom "
Priprema10 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno50 min.
Porcije6
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano2 107
  • Pregledi tokom meseca4
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • hleb - 8 kriški, tost
  • jaja - 5 komada
  • povrće - 450 g zamrznut miks (paprike, paradajz, luk sitno iseckan)
  • sir - 150 g
  • kačkavalj - 150 g
  • sveže mleko - 100 ml
  • so
  • peršun
* merne jedinice

Način pripreme

Mali pleh obložite papirom za pečenje i zbijeno poređajte kriške hleba. U posudu izmrvite sir i izrendajte kačkavalj.

Dodajte preostale sastojke, promešajte i sipajte preko hleba.

Pecite u ugrejanoj rerni na 180 stepeni oko 30-40 minuta ili dok ne dobije lepu boju.
slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar