Način pripreme
Napravite krem, tako što ćete zagrejati sveže mleko sa šećerom. Puding pomešajte sa malom količinom svežeg mleka, sipajte u vruće mleko i mešajte dok se ne zgusne.
Sklonite sa vatre i ostavite da se ohladi. Umutite pavlaku mikserom, pa od njega odvojite mali deo za ukrašavanje.
Posebno umutite kiselu pavlaku sa šećerom u prahu, pa pažljivo pomešajte sa pudingom. Želatin napravite prema uputstvu, otopite u mikrotalasnoj na sekund i dodajte, mešajući.
U činiju sa plastičnom folijom poređajte isečene kolutiće gotovog rolata, preko isipajte deo krema, poređajte kolutiće banane, pa ponovo krem, keks i bananu, sve dok vam ne nestanu sastojci.
Završite sa redom keksa, pošto je on osnova kolača. Ohladite kolač 4 - 5 sati, pa ga okrenite na tanjir.
Zagrejte tečnu pavlaku, dodajte komadiće čokolade i prelijte kolač. Ohladite kolač, da se stegne čokolada.
Ukrasite sa ružicama od šlaga, preko sa malinama i listovima mente. Posipajte kokos preko, za bolji izgled.