Način pripreme
Prvo se priprema krem. Počnite tako što rastopi maslac na pari. Nakon toga ostavite da se ohladi. Nakon toga rastopite belu čokoladu na pari i ostavite dok se maslac ne ohladi.
Sledeći korak je da pomešate maslac i belu čokoladu i dodajte lagano u smesu sa kiselom pavlakom. Dobro promešajte smesu. Nakon toga dodajte vanilu, kokosovo brašno i rendanu koru limuna. Dolazi red na mućenje pavlake na sneg i njeno dodavanje u krem. Krem se meša rukom, ne koristi se mikser :)
Sledeći korak je da pokvasimo keks mlekom i da ga potopimo u liker. Prvo namažemo poslužavnik sa malo krema, u kojem ćemo ređati tortu, i nakon toga stavljamo red keksa. Nakon toga red krema i ponovo keks, natopljen u mleko i liker. Završavamo kremom. Tortu ostavljamo 12 sati u frižideru.
Kad izvadite tortu, ukrasite je šlagom i Rafaelo bombonama. Na kraju pospite kokosovim brašnom :)
Neka vam je slatko :)