Način pripreme
Umutite kesicu krema sa 200 ml svežeg mleka. Dodajte 3 supene kašike pavlake i kiselo mleko i deo kokosovog brašna. Mutite dok ne dobijete mekan krem.
Rastopite maslac i čokoladu na pari. Umutite pavlaku na mekan krem. Postepeno dodajte maslac, čokoladu, vanilu i preostalo kokosovo brašno. Mešajte dok ne dobijete homogenu smesu.
U mali pleh, sa ivicama koje se otvaraju, poređajte red keksa, prethodno potopljen u sveže mleko. Pospite rumom i izrendanom korom od limuna.
Namažite pripremljenim dr. Oetker kremom. Stavite i drugi red keksa na isti način. Namažite kremom od pavlake.
Tortu sa svih strana pospite kokosovim brašnom.
Napravite loptice od keksa, mleka i maslaca. Uvaljajte ih u kokosovo brašno.
Poređajte ih na tortu. Ukrasite šećernim perlama.
Ostavite tortu da se ohladi pre serviranja.