Pasirana supa sa bundevom i đumbirom

29/10/2017
"Jesen je stigla, kad se iz kuhinje širi neodoljiv miris ukusne pasirane supe sa bundevom i đumbirom "
Priprema15 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno45 min.
Porcije3
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano253
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Bundeva se očisti i iseče na kockice. Luk, beli luk i đumbir se sitno iseckaju.

Ugrevamo maslac i ulje u šerpi i dinstamo na kratko. Dodajemo iseckanu bundevu i posipamo solju, biberom i dinstamo 4-5 minuta.

Bujon od povrća se pomeša sa vrelom vodom i sipa se u povrće. Kuva se 20 minuta, posle se skida sa vatre i pasira se.

Dodaje se sveže mleko i vraća se na vatru na 2-3 minuta da provri. Supu serviramo posutu semenkama bundeve.

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar