Pečena bundeva sa medom, pomorandžom i maslinovim uljem

Toni AleksovToni AleksovDžedaj18412
30/10/2017
"Neobično ukusan desert - ostavljamo vama da vidite šta se krije iza ovih reči "
Priprema20 min.
Kuvanje35 min.
Ukupno55 min.
Porcije3
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano791
  • Pregledi tokom meseca4
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Bundevu oljuštite i naseckajte na male, po mogućnosti jednake kockice. Stavite ih u pleh.

Pomorandžu iscedite i promešajte sok sa medom i maslinovim uljem.

Prelijte bundevu dobivenom tečnom smesom. Pecite na 210 stepeni.

Bundeva je gotova, kada ispari voda.

Dobićete neobično ukusan desert.

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti