Jagnjeći kebap

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
12k
1k
1k
Jagnjeći kebap
Fotografije: Dobrinka Petkova
20/11/2017
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema20 min.
Kuvanje180 min.
Ukupno200 min.
Porcije4
"Toliko je ukusan ovaj jagnjeći kebap, da jedva čekamo da ga probamo"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isecite meso na parčiće. Zapržite ga zajedno sa začinima. Izvadite ga iz tiganja.

U istoj masnoći izdinstajte na kratko luk, beli luk i šargarepe. Nakon toga dodajte pečurke, krompir i paradajz.

Vratite meso nazad u tiganj i nalijte vino. Ostavite jelo da se kuva nekoliko minuta. Pripremite papir za pečenje iz nekoliko slojeva i sipajte jelo u njega.

Zavijte dobro kao paketić. Stavite ga u posudu za pečenje i sipajte oko 200 ml vode. Pecite na 160-180 stepeni 2 i po sata.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni: