Jagnjeći tas kebap

Marina NordMarina Nord
Kuvar
47012327
Jagnjeći tas kebap1 / 2
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
80 min.
Kuvanje
90 min.
Ukupno
170 min.
Porcije
6
"Obećavamo da će biti mnogo ukusno, a vi obećajte da nećete sipati više od dve porcije, da mogu i drugi da ga probaju"

Potrebni sastojci

  • jagnjeće meso - 1 kg
  • luk - 2 glavice
  • maslac - 150 g
  • paradajz - 4 komada
  • piment - 4 zrna
  • biber
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Jagnjeće meso se iseče na sitno i pomeša se sa lukom koji se takođe iseče na sitno. Dodaje se so, biber i piment i ostavlja se da stoji na hladnom jedan sat.

Meso se zaprži u maslacu i kada porumeni, dodaje se oljušten i narendan paradajz. Dodaje se šolja tople vode i jelo se ostavlja da se krčka na laganoj vatri, dok se ne zgusne.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: