Način pripreme
Prosejte brašno i napravite udubljenje. Dodajte preostale sastojke i zamesite tvrdo testo. Ostavite testo da odstoji oko 20 minuta.
Podelite testo na lopitce, pospite brašnom i ostavite na oko 30 minuta. Pokrijte vlažnom krpom. Razvucite svaku loptu u krug.
Stavite po dve kore jednu na drugu, između namažite rastopljeni kravlji maslac. Savijte u traku širine oko 10 cm. Savijte dva kraja trake. Dobijeni pravougaonik savijte na dva dela da se dobije kvadtar. Odozgo poprskajte maslacem.
Presavijte ponovo na dva dela i oblikujte trougao. Pecite na 200 stepeni oko 35 minuta. Ostavite trouglove da se ohlade, prelijte ih toplim šećernim sirupom i napunite ih pudingom, koji ste pripremili prema uputstvu na pakovanju.
Napunite trouglove uz pomoć šprica. Ukrasite čokoladnom glazurom.