Pečene jabuke sa ovsenim pahuljicama i orasima

03/01/2018
"Desert koji će vam ukrasti srce "
Priprema10 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno25 min.
Porcije2
  • Ukupno pregledano339
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom desmice1
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Očistimo jabuke i izvadimo semenke. Isečemo na jednake komade.

Rasporedimo ihu posudi po izboru. Orahe sitno iseckamo i stavljamo preko jabuka, dodajemo cimet i suvo grožđe.

Rastopimo maslac sa medom u odgovarajuću posudu, dodajemo ovsene pahuljice i promešamo.

Gotovom smesom polivamo jabuke i odozgo uvijamo folijom.

Stavljamo u rernu i pečemo po želji, koliko želimo da voće bude pečeno.

Pre nego što izvadimo jabuke, skidamo foliju i prepečemo ovsene pahuljice dok ne postanu zlatne.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar