Krambl od jabuke sa ovsenim pahuljicama

Tanja RadmanovacTanja Radmanovac
Džedaj
2k
36
11
286
22/04/2018
"Neverovatno ukusan krambl, kojeg čak i dete može da napravi "
Priprema20 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno60 min.
Porcije8
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 422
  • Pregledi tokom meseca3
  • Pregledi tokom sedmice3
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • jabuke - 8 srednje veličine (da ne budu iste vrste)
  • brašno - 100 g
  • ovsene pahuljice - 100 g, fine
  • šećer - 100 g
  • so - 1 kašičica
  • ulje - 8 - 10 kašika
  • cimet
  • vanilin šećer - 2 kesice
  • suvo grožđe - po želji
* merne jedinice

Način pripreme

Sve sastojke, bez jabuka i suvog grožđa, pomešajte u činiji.

Jabuke ogulite, tako da malo i ostavite koru, pa isecite na kockice.

U tepsiju isipajte jabuke i pomešajte sa suvim grožđem.

Preko rasporedite suvu smesu.

Ravnomerno svuda posipajte malo vode i stavite da se peče u zagrejanu rernu na 180 stepeni.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar