Način pripreme
U suve posude stavljamo posebno belanca i žumanca (6 komada jaja). U belanca dodajemo šećer (9 kašika) i vanilu (1 komad). Mutimo mikserom, prvo na niskoj bezini, a posle brže, dok se belanca ne zgusnu, da dobijemo čvrste vrhove.
Posle, nastavljamoda mutimo i dodajemo jedno po jedno žumance. Kad se dobro pomešaju, mešamo spatulom, pažljivo dodajemo brašno, da smesa ne padne.
Gotovo testo sipamo u pleh iz rerne, obložen papirom i namazan uljem. Pečemo koru u ugrejanoj rerni na 180 stepeni dok ne bude gotova (oko 10-15 minuta). Čačkalicom proveravamo da li je pečena.
Gotovu koru odvajamo od papira, ostavimo da se ohladi malo i uz pomoć četke stavljamo sirup iz kompota.
Pirpremamo nadev od pudinga, stavljamo sveže mleko (400 ml) da provri sa šećerom (7 supenih kašika). U vrelo, zaslađeno mleko sipamo rastvoren puding u pola šolje vode. Mešamo neprestano dok se ne skuva.
Skidamo sa vatre i stavljamo kravlji maslac (30 g) ili više po ukusu. Ostavimo da se krem malo ohladi i namažemo koru. Pažljivo uvijamo u čvrst rolat i uvijamo u najlon. Stavljamo u friždier na nekoliko sati. Pre serviranja izvadimo rolat iz najlona i posipamo šećerom u prahu.