bonapeti.rs»Odabrane Kolekcije»Testo za Picu i Hleb
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Testo za Picu i Hleb

Otkrij 23 recepta iz naših kolekcija za: Testo za Picu i Hleb
Obično testo za picuObično testo za picuDodajte aktiviran kvasac i zamesite elastično testo, a na kraju zamesite dodavajući maslinovo ulje....
Napolitansko testo za picuNapolitansko testo za picuStavite sve sastojke u zamesite meko testo za picu. Gotovo testo uvijte pamučnom krpom i ostavite na toplom pola sata....
Italijansko testo za picuItalijansko testo za picuNadošlo testo možete koristiti za pripremu pice, ali i fokače....
Testo za domaću picuTesto za domaću picuOstavljamo da nadođe jedan sat i ako je potrebno još brašna ili vode dodajte dok testo ne postane lepo i meko za picu....
Originalno testo za picuOriginalno testo za picuKada testo postane tvrdo i prestane da se lepi, nekoliko puta se udari njime po površini....
Tradicionalno testo za picuTradicionalno testo za picuUmesiti meko testo, posuti ga brašnom i ostaviti na naraste oko 20-30 minuta, nakon toga ga podeliti na 2 lopte i svaku razviti oklagijom uz pomoć...
Ukusno testo za picuUkusno testo za picuUmesiti testo i ostaviti da naraste. Razviti ga u prethodno nauljenom plehu. Testo treba da bude tanko jer raste prilikom pečenja....
Jednostavno testo za mekanu picuJednostavno testo za mekanu picuMesite otprilike 10 minuta dok ne dobijete mekano i elastično testo....
Originalno italijansko testo za picuOriginalno italijansko testo za picuRadna površina se pospe brašnom i na nju se sipa testo, a na njega se sipa brašno koje je ostalo, so i masnoća. 4....
Testo za picu bez kvascaTesto za picu bez kvascaTesto je za tanku koru, ne za debelu. Po želji u testo možete da dodate sušeni origano ili bosiljak....
Osnovno testo za hlebOsnovno testo za hlebZamesim testo na nabrašnjenoj radnoj površini. Pravim sebi doručak od testa....
Testo za picu sa svežim mlekomTesto za picu sa svežim mlekomTesto za picu sa svežim mlekom je spremno za upotrebu....

Rejting

4
Ukupno glasalo: 2
5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Oceni: