Bonapeti.rs»Odabrane Kolekcije»Testo za Picu i Hleb
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Testo za Picu i Hleb

Testo za Picu i Hleb

Otkrij 23 recepta iz naših kolekcija za: Testo za Picu i Hleb
Tradicionalno testo za picuTradicionalno testo za picuUmesiti meko testo, posuti ga brašnom i ostaviti na naraste oko 20-30 minuta, nakon toga ga podeliti na 2 lopte i svaku razviti oklagijom uz pomoć...
Ukusno testo za picuUkusno testo za picu
1
Umesiti testo i ostaviti da naraste. Razviti ga u prethodno nauljenom plehu. Testo treba da bude tanko jer raste prilikom pečenja....
Italijansko testo za picuItalijansko testo za picu
Ostavite testo za picu da nadođe dok se ne udvostruči na toplom mestu, i pokrijte posudu prozračnom folijom i krpom....
Obično testo za picuObično testo za picu
Dodajte aktiviran kvasac i zamesite elastično testo, a na kraju zamesite dodavajući maslinovo ulje....
Keto testo za picuKeto testo za picu
Uživajte u vašoj hranljivoj keto pici - za cilj imate savršeno keto testo za picu....
Originalno testo za picuOriginalno testo za picu
testo za picu....
Napolitansko testo za picuNapolitansko testo za picu
1
Nije neophodno da naraste, već samo treba blago da se opusti napolitansko testo za picu....
Testo za domaću picuTesto za domaću picu
1
Ostavljamo da nadođe jedan sat i ako je potrebno još brašna ili vode dodajte dok testo ne postane lepo i meko za picu....
Testo za picu bez kvascaTesto za picu bez kvasca
Dobijeno testo razvijte tanko u posudu za pečenje kao koru za picu i korisitet po konkretnom receptu....
Originalno italijansko testo za picuOriginalno italijansko testo za picu
5
Dobija se meko originalno italijansko testo za picu - za oblikovanje nije potrebna oklagija, oblikujte ga rukama....
Testo za picu sa kvasomTesto za picu sa kvasom
Pecite testo za picu sa kvasem na 200 stepeni 7-8 minuta. Prijatno!...
Jednostavno testo za mekanu picuJednostavno testo za mekanu picu
Naraslo testo za picu razdelite na pola. Polovinu uvijte u foliju i zamrznite za sledeći dan....

Rejting

4
Ukupno glasalo: 2
50
42
30
20
10
Oceni: