Testo za Picu i Hleb

Otkrij 23 recepta iz naših kolekcija za: Testo za Picu i Hleb
Obično testo za picuObično testo za picuDodajte aktiviran kvasac i zamesite elastično testo, a na kraju zamesite dodavajući maslinovo ulje....
Tradicionalno testo za picuTradicionalno testo za picuUmesiti meko testo, posuti ga brašnom i ostaviti na naraste oko 20-30 minuta, nakon toga ga podeliti na 2 lopte i svaku razviti oklagijom uz pomoć...
Ukusno testo za picuUkusno testo za picuUmesiti testo i ostaviti da naraste. Razviti ga u prethodno nauljenom plehu. Testo treba da bude tanko jer raste prilikom pečenja....
Italijansko testo za picuItalijansko testo za picuNadošlo testo možete koristiti za pripremu pice, ali i fokače....
Testo za domaću picuTesto za domaću picuOstavljamo da nadođe jedan sat i ako je potrebno još brašna ili vode dodajte dok testo ne postane lepo i meko za picu....
Originalno testo za picuOriginalno testo za picuDa bi se oformila pica, testo se stavlja u pleh za picu i prstima se pritiska i širi u stranu, dok ne pokrije dno tepsije....
Osnovno testo za hlebOsnovno testo za hlebZamesim testo na nabrašnjenoj radnoj površini. Pravim sebi doručak od testa....
Osnovno testo za piceOsnovno testo za piceDodajte so nakon togai zamesite testo zajedno sa prosejanim brašnom....
Originalno italijansko testo za picuOriginalno italijansko testo za picuDobija se meko originalno italijansko testo za picu - za oblikovanje nije potrebna oklagija, oblikujte ga rukama....
Testo za picu bez kvascaTesto za picu bez kvascaDobijeno testo razvijte tanko u posudu za pečenje kao koru za picu i korisitet po konkretnom receptu....
Jednostavno testo za mekanu picuJednostavno testo za mekanu picuJednostavno testo za mekanu picu treba da odmori u frižideru. Kada ste spremni da ispečete picu, unapred zagrejte rernu na 250 stepeni....
Pica bez testaPica bez testa
U tiganj (najbolje onaj sa nelepljivim dnom) na šporetu staviti narendanu mocarelu, pa preko posuti narendanim parmezanom. Preko poređati kolutove...

Rejting

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni: