Način pripreme
Ova torta bude veoma brzo i veoma je ukusna, da bi vam bilo lakše da ređate biće vam potrebni kockcasti keksići, ali možete da poređate u pleh i okrugle.
Napravite krem tako što stavite maslac i šećer u duboku posudu, mutite dok ne dobijte homogenu smesu i stavite med i krem sir, ponovo umutite tako da se dobro pomeša. Na kraju dodajte pavlaku, mešajte kašikom pažljivo da smesa ne postane vode. Stavite krem u frižider na 15 minuta.
Uzmite veliki i ravan pravougaoni pleh, stavite papir za pečenje i stavite malo krema i rasporedite ga. Tako se keks prilikom ređanjaneće pomerati i biće vam lakše.
Poređajte prvi red keksa jedan do drugog u željeu dužinu, ja sam koristila 16 komada u redu. Odozgo stavite deo krema, rasporedite ga da dobijete 4 reda, pospite delom slatka od borovnica, ravnomerno rasporedite preko krema i ponovo pokrijte keksom.
Nakon toga ponovo krem, slatko i tako do kraja, poslednji red je samo krem. Poravnajte tortu sa svih strana. Izlomite nekoliko keksića i pospite tortu odozgo i sa strane, ukrasite borovnicama, ja nisam imala, pa sam stavila maline.
Ostavite u frižideru na 12 sati da se ohladi i stegne, tek onda isecite.