Način pripreme
Ugrevamo čokoladu na pari. Ugrevamo do 46 stepeni. Odvajamo 40 g čokolada. Mešamo da se dobije glatka masa.
Nakon toga je rasporedio u 6 kalupa za mafine - ja koristim silikonske, lakše mi je da odvajam čokoladu.
Stavljamo od čokolade u svaki kalup, treba da zauzme malo više od pola kalupa, i počinjemo da okrećemo i da razlivamo po ivicama kalupa.
Poređamo kupice okrenute u poslužavnik i stavljamo ih u frižider na 30 minuta.
Krem pravimo od jednakih delova slatke pavlake (umućene) i kisele pavlake (po 100 g od obe) + oko 100 g izlomljenih puslica.
Odvajamo čokoladne polovine iz silikonskih kalupa i tri punimo kremom + malo svežih malina, a sa ostalima poklapamo, da se dobije kutijica (gornji deo na nekoliko sekudndi približimo ugrejanom tiganju i odmah stavljamo na donju polovinu, da bi se zalepilo i da se dobije kutija).