Dinstani pileći bubci

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj77003
08/04/2018
"Ne zapostavljajte bubce na rafovima u prodavnicama - oni nisu samo odlično predjelo, već od njih možete da napravite i veoma ukusno jelo!"
Priprema25 min.
Kuvanje80 min.
Ukupno105 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano4 031
  • Pregledi tokom meseca210
  • Pregledi tokom sedmice30
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Očistite bubce i kuvajte ih dok ne omekšaju. Procedite ih i operite dobro. Ostavite oko 250-300 ml bujona. Isecite luk na polumesece.

Izdinstajte ih pod poklopcem u ulju i izdvojenom bujonu. Kada luk omekša dodajte paradajz isečen na sitno. Dodajte med i so po ukusu. Ostavite da vri oko 5 minuta, nakon toga dodajte bubce i origano.

Ostavite jelo da se kuva još 5 minuta. Ako je sos suviše redak možete da ga zgusnete sa 1 kašikom brašna. AKo uopšte ne želite da bude sosa, kuvajte bubce dok ne ostanu samo na masnoći.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar