bonapeti.rs»Recepti»Deserti»Kolači»Kadaif»Slani kadaif sa slaninom i kukuruzom

Slani kadaif sa slaninom i kukuruzom

Tanja RadmanovacTanja Radmanovac
Džedaj
2k548111k
Slani kadaif sa slaninom i kukuruzom
Fotografije: GALYa DUMANOVA
24/04/2018
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema20 min.
Kuvanje50 min.
Ukupno70 min.
Porcije10
"Kadaif, ali slan - izazvali smo vas, a sada čekamo vaše ocene"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isecite slaninu, sir i krastavčiće na kockice. U nauljanu tavu stavite 1/2 kadaifa.

Ravnomerno rasporedite iseckane sastojke i kukuruz, pa narendajte kačkavalj preko.

Preko rasporedite preostali kadaif. Umutite jaja i sveže mleko, pa prelijte kadaif.

Isecite na komade /oblik neka bude po vašem izboru/, a među njih stavite po komadić maslaca. Pecite u prethodno zagrejanoj rerni na 200 stepeni dok ne dobije zlatnu boju, oko 20-25 minuta.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni: