Slani kadaif sa slaninom i kukuruzom

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacНовак56
24/04/2018
"Kadaif, ali slan - izazvali smo vas, a sada čekamo vaše ocene "
Priprema20 min.
Kuvanje50 min.
Ukupno70 min.
Porcije10
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano294
  • Pregledi tokom meseca7
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isecite slaninu, sir i krastavčiće na kockice. U nauljanu tavu stavite 1/2 kadaifa.

Ravnomerno rasporedite iseckane sastojke i kukuruz, pa narendajte kačkavalj preko.

Preko rasporedite preostali kadaif. Umutite jaja i sveže mleko, pa prelijte kadaif.

Isecite na komade /oblik neka bude po vašem izboru/, a među njih stavite po komadić maslaca. Pecite u prethodno zagrejanoj rerni na 200 stepeni dok ne dobije zlatnu boju, oko 20-25 minuta.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar