Mladi krompir sa belim lukom i mirođijom u kesi za pečenje

06/05/2018
Toni Aleksov
odToni AleksovDžedaj1616
"Sada shvatate zbog čega sa tolikim nestrpljenjem čekamo da se pojavi mladi krompir "
Priprema15 min.
Kuvanje45 min.
Ukupno60 min.
Porcije6
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano493
  • Pregledi tokom meseca7
  • Pregledi tokom desmice3
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Operite dobro krompir i nemojte ga ljuštiti, već ga nasecite na krupne komade. Naseckajte mirođiju na sitno i dodajte je krompiru. Očistite beli luk i naseckajte sitno čenove.

U kesu za pečenje stavite krompir sa mirođijom i belim lukom. Dodajte maslinovo ulje. Začine dodajte prema vašem ukusu. Kada stavite začine, zatvorite kesu.

Promešajte sve u kesi, tako da se svi začini dobro rasporede. Napravite nekoliko rupa u kesi iglom ili čačkalicom.

Stavite kesu u prethodno zagrejanu rernu na 200 stepeni i pecite oko 45 minuta.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar