Način pripreme
1. Stavite kupine u duboku posudu, koju ćete koristiti za pasiranje i sipajte u posudu 160 ml mleka i jednu kašiku šećera (da bude puna). Ispasirajte i procedite, da biste uklonili semenke kupina. Smesu ravnomerno rasporedite u dve čaše za koktel, po mogućstvu da budu nešto veće (od po 350 ml).
2. Isperite posudu i stavite jagode sa drugom kašikom kristalnog šećera i ostatak mleka. Ispasirajte i ostavite ga po strani.
3. Umutite pavlaku sa šećerom u prahu (ako je zaslađena, onda šećer nije potreban).
4. Pažljivo pomoću šprica rasporedite sve preko smese sa kupinama i preko nje prelijte smesu od jagoda, tako da napravite slojeve, koji se prelivaju. Na kraju pomoću šprica napravite ružice od pavlake i ukrasite kupinama.
6. Poslužite dobro ohlađeno, kao desert ili kao popodnevni koktel.