Srpski uštipci

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
9k
95
591
23/06/2018
"Štipaš, pečeš i... zoveš prijatelje u goste da ih počastiš pivom i srpskim uštipcima "
Priprema30 min.
Kuvanje25 min.
Ukupno55 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 784
  • Pregledi tokom meseca37
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Kačkavalj se narenda na rende, slanina se iseče na male kocke, paprika se očisti od semenki i isecka na veoma sitno.

Sastojci se pomešaju sa mlevenim mesom, dodaju se začini i gnječen čen belog luka i sve se dobro promeša. Ostavlja se da odstoji bar 30 minuta na hladnom.

Nakon toga se vlažnim rukama štipa smesa i stavlja se na dobro zagrejan roštilj.

Serviraju se sa garnirungom od svežeg ili pečenog povrća na roštilju.

Prijatno!

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar