Everest torta sa keksom

21/02/2017
"Torta Everest je vrh domaćih torti, probajte i uverite se sami!"
Priprema20 min.
Ukupno20 min.
Porcije12
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano485
  • Pregledi tokom meseca3
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Želatin potopite u 100 ml hladne vode. Umutite pavlaku dok ne dobijete mekan krem. Dodajte kiselo mleko, šećer, vanilu i želatin istopljen na pari.

Sve mnogo dobro promešajte. U kalup po dnu i ivicama poređajte keks, tako što ih smenjujete bela, braon itd. Sipajte deo krema, pa opet keks, pa krem, dok sve ne potrošite.

Ostavite tortu u frižideru na jednu noć. Posle toga je okrenite na odgovarajući tanjir, oslobodite iz kalupa i servirajte.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti