Torta sa keksom i nutelom

01/04/2018
"Samo kada biste znali koliko je ukusna, ne biste sedeli i čitali, nego biste odmah krenuli po sastojke "
Priprema30 min.
Kuvanje3 min.
Ukupno33 min.
Porcije10
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano683
  • Pregledi tokom meseca32
  • Pregledi tokom desmice5
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Prvo uzimamo kalup sa ivicama koje se otvaraju. Uvijamo providnom folijom dno i ivice. Mleko i 50 g šećera pomešajte.

Keks potopite u mleko i poređajte u kalup.

Kravlji maslac pomešajte sa šećerom u prahu. Čokoladu malo ugrejte i dodajte postepeno u maslac. Mutite mikserom na visokoj brzini.

Namažite mali sloj preko reda keksa. Nakon toga drugo red, pa namažite sa malo krema. I tako nastavite, poslednji red treba da bude keks.

Stavite da se stegne 20 minuta u zamrzivaču.

Izvadite u stavite na poslužavnik.

Sa preostalim kremom namažite celu tortu, odozgo i sa strane, da pokrijete rupice.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti