Ovaj recept su komentarisali

Anonimni
Anonimni
Anonimni
Ne pise na kojoj se temperaturi
10.06.2024 11:26
1
Anonimni
Anonimni
Bez veze! Neprecizno i ovaj recept
24.01.2024 14:09
Anonimni
Anonimni
Neprecizno i
24.01.2024 14:09
Marija Milovanović
Marija Milovanović
Bareni pirinač kao prilog i eto obroka iz kineske kuhinje!
04.03.2023 23:01
1
Anonimni
Anonimni
super
28.03.2023 11:44
Veca
Veca
Zdravija varijanta za pripremu piletine,bez suvišne masnoće
17.02.2023 17:32
1
Korisnik#308162
Korisnik#308162
Pohovana piletina sa susamom je uvek sjajan izbor
08.02.2023 18:24
Anonimni
Anonimni
Da pojasnim, jer neko je kazao "bez przenja" ali recept kaže da se meso pohuje i onda stavi u šta je od toga pravi recept? Ako želite da podelite nešto sa drugima, budite precizni i nemojte dozvoliti da vaši recepti budu nejasni i stoga oni koji ih probaju budu prevareni
02.03.2022 21:36
3
1
Anita
Anita
Mislim da se gospodja nije lepo izrazila samo,verovatno je mislila ravnomerno uvaljati meso u smesu za pohovanje a ne ispohovati meso
08.08.2023 13:39
Anonimni
Anonimni
vrlo nepracizan recept, ne daje suštinske podatke, te zvuči kao prevara
02.03.2022 21:33
4
Korisnik#229233
Korisnik#229233
Bas kao sto pise, nema prljanja, nema przenja, ukusni, brzo se spremaju i lako.
07.04.2019 15:07
3
1