Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa mesom»Svinjetina»Rebarca»Ukusna rebarca sa svežim kupusom i paradajzom

Ukusna rebarca sa svežim kupusom i paradajzom

Vanya GeorgievaVanya Georgieva
Guru
1k2584k
Ukusna rebarca sa svežim kupusom i paradajzom
Fotografije: Vanya Georgieva
3 / 4
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
20 min.
Kuvanje
60 min.
Ukupno
80 min.
Porcije
6
"Toliko mekana, toliko sveža, toliko ukusna"

Potrebni sastojci

  • svinjska rebra - 1 kg
  • svež kupus - 1 srednja glavca
  • paradajz - 2 - 3 komada
  • aleva apprika
  • biber
  • limuntus - 1 prstohvat
  • peršun
  • ulje
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Rebra isecite na komade i stavite ih u šerpu sa više ulja da se proprže.

Kada se dobro isprže, sipajte alevu papriku i vodu, poklopite i ostavite da se krčka.

Za to vreme iseckajte kupus, ogulite paradajz i sitno ga iseckajte ili ispasirajte.

Dodajte rebrima i ostavite ih da se kuvaju na umerenoj temperaturi.

Kada se skuvaju, dodajte peršun i prebacite u tavu.

Pecite u rerni dok rebra ne porumene.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: