Kolač sa jabukama, breskvama i cimetom

12/07/2018
Tanja Radmanovac
odTanja RadmanovacDžedaj201524
"Da podignu ruke svi ljubitelji kolača, koji žele još jedno parče ovog neverovatnog kolača sa jabukama i breskvama "
Priprema15 min.
Kuvanje25 min.
Ukupno40 min.
Porcije8
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano491
  • Pregledi tokom meseca7
  • Pregledi tokom desmice4
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Keks izmrvite u tavi i prelijte ga jednim pakovanjem maslaca. Isecite jabuke i breskve na kockice, posipajte preko vanilin šećer i cimet, pa sve zajedno isipajte preko keksa, tako da ravnomerno rasporedite voće.

Preko stavite suvo grožđe i sirove orašaste plodove (možete uzeti gotovi miks iz prodavnice) i mikserom umutite smesu za preliv. Kada dobijete testo za kolač, prelijte njime.

Pecite u nezagrejanoj rerni na 150 stepeni. Pecite dok čačkalica, kojom ćete proveriti kolač, ne bude suva. Na kraju posipajte šećerom u prahu.

Prijatno!slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar