Sočne marinirane šnicle od vrata

17/07/2018
"Klub zakletih obožavalaca šnicli od vrata primaju nove članove, da li ste zainteresovani?"
Priprema20 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno50 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano237
  • Pregledi tokom meseca8
  • Pregledi tokom sedmice6
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • svinjski vrat - 1 kg
  • med - 1 supena kašika
  • soja sos - 1 šolja
  • sos barbikju - 1 šolja
  • univerzalni začin - 3 supene kašike
  • beli biber - prstohvat, u prahu
  • beli luk u prahu - 1 kašičica
  • ulje
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Isecite vrat na debele šnicle.

Svakku šniclu po ivicama malo prosecite i lagano izlupajte. U posudu sipajte sve začine i mešajte da se dobro pomešaju, ako je potrebno dodajte 2 supene kašike vode ili piva.

Dodajte šnicle i lepo promešajte, pokrijte folijom i ostavite da se marinuju jedan dan.

Pecite na ugrejanom roštilju.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar