Način pripreme
Operite breskve i isecite na tanke kriške. U posudi mikserom umutite jaja, kuvanu kafu sa šećerom dok ne dobijete krem.
Dodajte prosejano brašno sa praškom za pecivo i pomešajte sa smesom za kolač.
U široki pleh, obložen papirom za pečenje, namazan uljem, poređajte tanke kriške bresaka, odozgo rasporedite testo da pokrije voće, ostavite malo belog testa, pomešajte ga sa kakaom i kašikom napravite 5 trakica.
Drvenim štapićem napravite šaru gore-dole. Pecite u prethodno ugrejanoj rerni na 170 stepeni, proverite čačakalicom za zube i okrenite na vlažnu krpu, pospite šećerom u prahu.
Skinite papir i namažite eurokremom, nakon toga uvijte u rolat.
Kad se ohladi isecite i servirajte.
Svež, letnji i voćni izazov!
Neka vam je slatko!