Način pripreme
Sipamo u uboku posudu pola vode i stavimo je da provri. Dodajemo šećer dok neprestano mešamo dok se potpuno ne istopi. Sklanjamo šećerni sirup sa ringle, nalivamo preostalih 200 ml vode i dodajemo sirće i želatin.
Oko trećina dobijene smese se naliva u odgovarajući pravougaoni kalup i stavlja se 30-40 minuta u frižider, da se stegne.
Breskve i mango isečemo na sitne kocke, a kivi na krugove.
Stavljamo pola kivija preko želea, posipamo ih kockama manga i breskvama i prelivamo sa još trećinom sirupa. Ponovo vraćamo posudu u frižider i čekamo novih 30-40 minuta da se stegnu.
Preko želea poređamo preostale kriške kivija i prelivamo ostatkom smese od želatina. Stavljamo u frižider dok se desert ne želira potpuno.
Pre serviranja okreće se na odgovarajući tanjir i pokriva se na 2-3 minuta vrućom krpom (tako se lakše vadi iz posude).