Način pripreme
Umutite tečnu pavlaku uz pomoć miksera na gust krem. Dodajte kiselu pavlaku, promešajte.
Rastvorite dve kesice želatina prema uputstvu na pakovanju. Dodajte želatin u pavlaku.
Dodajte sitno iseckane i očišćene kajsije. Promešajte.
Obložite posudu najlon folijom. Sipajte polovinu smese od pavlake. Poređajte sloj isečenih krugova mafina. Sipajte i preostali deo krema. Završite redom keksa.
Ostavite desert da se stegne oko 3 sata u frižideru.
Uz pomoć tanjira okrenite desert i pažljivo skinite foliju. Ukrasite komadićima kajsija. Rastvorite jednu kesicu želatina u hladnoj vodi i kad nabubri ugrejte na pari.
Dodajte žele od kajsija. Promešajte i pre nego što počne da se želira prelijte kolač.
Napravite mrvice od preostalih mafina u ukrasite u osnovi. Ostavite da se ohladi pre serviranja.