Zalogaji od svinjetine sa povrćem

30/08/2018
"Ukusno jelo u omiljenom tiganju!"
Priprema30 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno60 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano397
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Svinjsko meso sečemo na krupnije zalogaje. Ugrevamo ulje u tiganju i pržimo meso dok ne porumeni.

Vadimo na tanjir i ostavljamo sa strane. U istu mast stavljamo isečen luk, papriku i pečurke, oceđene od tečnosti.

Pospemo solju, biberom i origanom. Pržimo dok ne omekša. Sipamo paradajz pire, pomešano sa 50 ml vode i belim vinom u tiganju.

Promešamo i ostavljamo na tihoj vatri da se krčka dok ne ostane na masti. Jelo serviramo posuto iseckanim svežim peršiunom. Prijatno!

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar