Svinjski vrat sa gustim lovačkim sosom

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
8878
3
03/09/2018
"Neverovatno ukusan recept za svinjsko meso sa povrćem u gustom lovačkom sosu. Pravo uživanje."
Priprema20 min.
Kuvanje110 min.
Ukupno130 min.
Porcije3
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano766
  • Pregledi tokom meseca5
  • Pregledi tokom sedmice4
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Oljuštimo jezik, koji smo kuvali oko 60 minuta i isečemo ga na trake.

Izdinstamo usitnjeno meso u masnoći i izvadimo dobijene mrvice.

Nakon toga u istoj posudi izdinstamo usitnjen luk. Kada se skuva dodajemo usitnjene paprike, pečurke.

Stavljamo i paradajz. Ostavljamo jelo da se krčka i čim se zgusne stavljamo isečenu slaninu i jezik. Začinjavamo sa začinima i nalivamo vino i bujon (oko 1 šolju).

Dodaje se i izvađeno meso i jelo se ostavlja da se krčka na tihoj vatri dok ne postigne željenu gustinu. Serviramo ga sa kačkavaljem i peršunom.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar