Pileći sač sa povrćem

Mariola Pantelic
Mariola Pantelic
Početnik
10/09/2018
"Jedna đakonija koju smo spremni da jedemo svaki dan, samo da ima ko da nam je spremi "
Priprema15 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno35 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano457
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Sač se stavlja na ringlu da se zagreje. Maže se masnoćom. Pileće meso se iseče na tanke lente, kao i povrće. Soli se i začinjava se začinima.

Na zagrejan sač se prvo stavlja meso i okreće se sa obe strane. Nakon što se ispeče, vadi se u odvojeni tanjir i na njegovo mesto se stavlja povrće, a pre toga se sač ponovo podmazuje masnoćom.

Nakon što se i povrće ispeče sklonite sač sa strane, da se ohladi. Dodajte meso ponovo i srevirajte!

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar