Način pripreme
Operite, osušite i isecite dve vrste mesa na ivice, veličine zalogaja. Stavite u dve posebne posude, pospite sastojke marinadom, promešajte dobro i pokrijte poklopcem ili streč folijom. Stavite posude u frižier ne manje od 1 sat.
Isecite luk na krupnije komade, šargarepu i paprike na ivice, tikvice na kockice veličine zalogaja. Stavite ih u posudu, posolite i sipajte 2 supene kašike ulje, pržite svinjskom meso dok ne ostane na masti, izvadite i stavite pileće mesto, pržite dok ne ostane na masti.
Dve vrste proprženog mesa pomešajte u dubokoj posudi, dodajte povrće i deo krompira, promešajte, posolite, ako je potrebno i prebacite u hladnin sač, prethodno namazan uljem.
Odozgo poređajte preostali prženi krompir i stavite sač u hladnu rernu.
Uključite rernu na 180 stepeni i pecite 50 minuta, nakon što se rerne ugrejte na do navedene temeprature.
Izvadite pažljivo sač i pospite rendanim kačkavaljem ravnomerno i vratite sač da se kačkavalj rastopi.
Servirajte sač sa povrćem i dve vrste mesa odmah na trpezi.