Način pripreme
U posudu narendajte kačkavalj na krupno rende, razbijte unutra jaja, dodajte mleveno meso, so, mleveni biber, veoma sitno isečena 1-2 kisela krastavčića, sitno isečene pečurke, peršun i prelijte pivom.
Mešajte dobro dok se ne dobije homogena smesa. Ne brinite se ako smesa od piva deluje vodenasto.
Ostavite da odstoji na sobnoj temperaturi oko 20 minuta, a vi za to vreme možete da spremite aranžman za sendviče.
Izvadite koštice maslina i isecite ih na tanke listiće, oljuštite šargarepu i isecite pomoću ljuštilice na parčiće, isto možete da uradite i sa preostala dva kisela krastavčića.
Rasporedite ravnomerno smesu preko krišli hleba i pecite u prethodno zagrejanoj rerni dok ne bude gotovo. Garnirajte parčićima šargarepe i kiselim krastavčićima, ukrasite maslinama.
Servirajte sa strukom svežeg peršuna i na kraju pospite prstohvatom ljubavi!
Prijatno!