Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa mesom»Svinjetina»Pržena svinjetina»Svinjsko meso sa pečurkama i kiselom pavlakom

Svinjsko meso sa pečurkama i kiselom pavlakom

Svetla PetrovaSvetla Petrova
Početnik
3211
Svinjsko meso sa pečurkama i kiselom pavlakom
Fotografije: Svetla Petrova
1 / 3
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
15 min.
Kuvanje
30 min.
Ukupno
45 min.
Porcije
2
"Na dijeti smo, zato ćemo jesti bez priloga"

Potrebni sastojci

  • svinjsko meso - 500 g but ili plećka
  • pečurke - 300 g
  • luk - 1 komad
  • kisela pavlaka - 150 g
  • so
  • biber
  • majčina dušica
  • ulje - ili druga mast
* merne jedinice

Način pripreme

Svinjsko meso sečemo na zalogaje i pržimo.

Dodajemo pečurke i luk, isečen na polumesec.

Kad povrće bude gotovo, stavljamo začine i kiselu pavlaku.

Pavlaka ne treba da provri. Nakon toga je gotovo za serviranje.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: