Pileća krilca sa kačkavaljem

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
8507
3
04/10/2018
"Tajna hrskave korice pilećih krilaca je otkrivena, sve detalje čitajte u receptu "
Priprema15 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno55 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano286
  • Pregledi tokom meseca13
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Rasecite pileća krilca na pola i posolite ih. U dubokoj posudi pomešajte narendan kačkavalj, peršun, papriku, koju ste smrvili u prah i sve začine.

Namažite pileća krilca maslacem i uvaljajte u smesu sa peršunom i začinima. Poređajte ih na papir za pečenje i ispecite ih u prethodno zagrejanoj rerni na 180 stepeni oko 40 minuta.

Servirajte tople sa garnirungom po želji.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar