Pečurke punjene povrćem

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacНовак56
04/12/2018
"Ukusan i inovativan predlog kojim ćete iznenaditi svoje goste. I jedan savet od nas - poslužite ove punjene pečurke sa povrćem i topljenim sirom uz dobro ohlađeno belo vino!"
Priprema20 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno35 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano548
  • Pregledi tokom meseca29
  • Pregledi tokom sedmice8
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Pečurke pažljivo operite i uklonite drške. Sitno iseckajte tikvice, luk, crvenu i zelenu papriku, paradajz i peršun.

Drške od pečuraka sitno iseckajte. U činiju stavite povrće. Dobro promešajte. Zagrejte 1 kašiku ulja i prodinstajte malo povrće.

Dodajte so i biber. Kašikom napunite pečurke dobijenom mešavinom. Isecite topljeni sir na trake.

Preko stavite topljeni sir. Maslacem premažite malu tavu. Poređajte pečurke.

Pecite u zagrejanoj rerni na 180 stepeni, dok pečurke ne porumene i dok se nadev blago ne zapeče.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar